المهندس الفني
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي

المهندس الفني

هدفنا الارتقاء بالتعليم الفني
 
الرئيسيةالرئيسية  س .و .جس .و .ج  التسجيلالتسجيل  دخول  

شاطر | 
 

 طريقة عمل اللانشون في البيت

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
bosy_1
المشرف التعليمي
المشرف التعليمي
avatar

عدد المساهمات : 47
نقاط : 82520
العضوية : 0
16/04/2011

مُساهمةموضوع: طريقة عمل اللانشون في البيت   الأربعاء مايو 25, 2011 10:06 pm

طبعا كلنا عارفين ان اطفالنا كلهم بيحبوا اللانشون وبنشتريه غصب عنا عشان نرضيهم وفي نفس الوقت خايفيين نجيبه عشان عارفين بيتعمل ازاي في المصنع
دي طرقة سهلة جدا عشان نعملة في البيت
ازاي
المقادير
3 بيضات _ 3 حبات حبهان _ 3 ملاعق دقيق _

3 جبنه مثلثات _ مكعب ونص مرقه دجاج _ نص ملعقه

صغيره فلفل اسود _ نص كوب زيت _

وشعره صغيرة جدا لعله (دم الغزال) لونها احمر

من عند العطار

اكيد عرفينها بس خدي بالك اوعي تحطي بزياده

وتكوني كريمه لحسن هتطلع كبده مش لنشن

هههههه

الطريقه بقي يا قممير

كل الخلطه دي تتحط علي بعضها في الخلاط

العادي وتضربيها

الخطوه المهمه

هنحط حله مياة ( حمام مائي ) تغلي علي النار ونحط الخلطه دي

في اي حاجه اسطوانيه قابله للحراره يعني مثلا لبانه

ممكن او كنكه او كبايه استلس ونحطها في الحله

بس طبعا المايه متكنش مغطياها يعني 3/4 كده

ونغطي الكبايه او الي انتي حطيتي فيه الخلطه

ونغطي الحله وعلي نار هاديه اوي زي الرز كده

نسيبها من ساعه لساعه ونص بس هتلاقيها مسكت

تقومي قلباها علي طول وتحطيها في الثلاجه بس

لازم تقلبيها وهي سخنه علشان تنزل متغلطيش


************************
kk
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل اللانشون في البيت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المهندس الفني :: منتديات الاستاذ عبد الفتاح البسطويسي :: منتدي حواء ( كل مايخص المراة ) :: مطبخ حواء-
انتقل الى: